Restauracja składa się z sali głównej oraz 3 salek VIP na mniejsze spotkania, o łącznej powierzchni 127 m2.
Poniżej przedstawiamy tylko niektóre z naszych wyróżnień:
-
Grudzień 2014 – nagroda ZŁOTY PÓŁGĘSEK za NAJLEPSZY PRZEPIS NA GĘSINE
-
Festiwal Dobrego Smaku 2014 - Zapomniane – Na nowo odkryte - udział
-
Festiwal Wege Zielone Smaki 2014 - I miejsce za restauracje „niewegańską” – Łódź
-
Korona Smakosza 2015 - I miejsce w kategorii jakość obsługi
-
Festiwal dobrego Smaku 2015 – Smaki dzieciństwa - udział
-
„Gdzie zjeść” – 2015 - Srebrne wyróżnienie serwisu
-
Primerba Cup 2015 Poznań – Wyróżnienie za udział w półfinale konkursu
-
Dorszowe Żniwa 2015 - Udział w konkursie – Zamek Gniew
-
CHEF’S FIHGT 2015 - III miejsce – przyrządzanie potraw z podkarpackiej wołowiny
-
Food Biznes Awards 2015- I miejsce w kategorii – Restauracja tradycyjna działająca indywidualnie – Tradycyjne Kuchnie Świata
-
Festiwal Wege Zielone Smaki 2015 - II miejsce w kategorii danie główne - Łódź
-
Publikacja w przewodniku Gault&Millau Polska 2016 - Wyróżnienie – „Jedną Czapką”
-
„Restaurant Week” 2016 – III miejsce w kategorii najlepsza obsługa - Łódź
-
XI Mistrzostwa Polski w Podawaniu Baraniny 2016 - III Miejsce
-
Food Business Awards 2016 w kategorii "tradycyjne kuchnie świata - restauracja działająca indywidualnie" - I miejsce
Nasza restauracja otwarta jest dla Gości hotelowych jak i Gości indywidualnych.
Śniadanie (bufet) serwujemy w godzinach 7:00-10:00, restauracja pracuje w godzinach 14:00-22:00.
KONTAKT
Rezerwacji stolików oraz imprez można dokonywać kontaktując się pod numerem telefonu:
+ 48 42 207 07 07
lub wysyłając wiadomość na adres: